Materialen huren voor uw Evenement ?

Ja dat kan zeker, het is mogelijk om bij Scouting PSG voor hele schappelijke prijzen diverse materialen te huren voor uw evenement.

Maak een keuze uit de dropdown lijst onder het kopje verhuur materiaal en bekijk ons aanbod.

Mocht u vragen hebben of dan kunt u deze het beste even mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Springkussen Clown

Springkussen 7*8 meter compleet met extra blower

Corona update

Wat betreft het Corona virus volgt Scouting PSG het advies en de richtlijnen van RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie over Corona en wat wel en niet mag is te vinden via de website van Scouting Nederland via onderstaande link.

Scouting  & Corona vragen/antwoorden en updates

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2020/2021