Materialen huren voor uw Evenement ?

Ja dat kan zeker, het is mogelijk om bij Scouting PSG voor hele schappelijke prijzen diverse materialen te huren voor uw evenement.

Maak een keuze uit de dropdown lijst onder het kopje verhuur materiaal en bekijk ons aanbod.

Mocht u vragen hebben of dan kunt u deze het beste even mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Springkussen Clown

Springkussen 7*8 meter compleet met extra blower

• 27 april Koningsdag div. jeugdactiviteiten

Koningsdag 2019

• 4 mei Nationale dodenherdenking
  • 5 mei Nationale bevrijdingsdag
  • 19 mei Braderie 25 jarig bestaan PSG
  • 10 juni Festival WereldWijd
  •  6 t/m 13 juli Zomerkamp

Ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !