Voor meer info over het huren van materialen en tenten mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oliebollen Actie

Op 31 december worden ze weer gebakken onze overheerlijke oliebollen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de digitale bestellijst.

oliebollen

PSG tekst

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2017/2018

• 23 december PSG kerstlunch
  • 31 december Oliebollen actie
  • Nieuwjaarsborrel 13 januari 2018

En ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !