Steun Scouting Pastoor Simonsgroep

Op 31 december bakken wij weer verse oliebollen en deze worden door ons op 31 december bij u aan huis gebracht.
Dit doen wij in twee fases een ronde voor de middag en een in de namiddag.
Graag even duidelijk bij uw bestelling aangeven welk bezorg moment uw voorkeur heeft.
Mochten wij u niet thuis aantreffen binnen het afgesproken tijdsvenster dan zullen wij een kaartje achter laten om contact met ons op te nemen en kunt u de oliebollen als nog bij ons komen ophalen.

Voor grotere bestellingen voor bijvoorbeeld bedrijven of instellingen kunt u ons best even email sturen.
Voor met name zorginstellingen en verzorgingstehuizen hanteren wij speciale prijsafspraken, dus neem gerust contact op via email oliebollen@scoutingpsg.nl.

PRIJZEN:
De naturel oliebollen kosten: 5 stuks € 3,50 of 10 stuks € 7,00
De oliebollen met krenten kosten: 4 stuks € 3,50 of 8 stuks € 7,00

Bezorging in het dorp Loon op Zand is gratis.
Bezorging in een van de omliggende gemeenten ( Kaatsheuvel, de Moer, Dongen, Waalwijk, Tilburg, Udenhout) kan ook.
Wij vragen hier echter € 2,00 extra bezorgkosten voor.

Bestellingen kunt u (liefst gepast) contant bij onze bezorgers afrekenen.

Indien u de oliebollen wilt komen ophalen bij ons Scouting gebouw aan de Klokkenlaan 44 in loon op Zand, dan graag even aangeven binnen welk tijdsvenster u dit zou willen doen dan houden wij daar rekening mee en hoeft u niet al te lang te wachten.

Bij afhalen is betalen met pin mogelijk.

Graag middels een van de onderstaande keuzes aangeven hoe uw bestelling verder verwerkt dient te worden.

Bezorgkosten Kaatsheuvel, de Moer, Dongen, Udenhout, Tilburg, Waalwijk € 2,00

Volg Scouting PSG ook via Facebook.