Aanvraag reservering

• Wij verhuren ons blokhut/gebouw niet aan particulieren of studentengroepen. Wij verwijzen dan graag door naar campings en kampeerboerderijen in ons dorp.
  • Als u een huur optie hebt graag binnen 10 dagen getekend contract terug sturen of afspraken maken met verhuur coördinatoren anders vervalt de optie en komt datum vrij voor weder verhuur.

• Kunt aanvraag formulier openen door hier klikken, dit formulier uitprinten, invullen en ondertekend retourneren per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via postadres PSG Verhuuradministratie p/a Willibrordusstraat 67 5175AZ  Loon op Zand
  • Verzoek ons gebruikersregelement door te nemen en hiermee akkoord te gaan klik hier voor ons gebruikersreglement.
  • Als de reservering geaccepteerd wordt krijgt U een getekend exemplaar retour pas dan zal de reservering definitief zijn.
  • Bij verlies van een alarm proxysleutel zal € 50,- in rekening worden gebracht dan wel worden verrekend met de betaalde borgsom.
  • Sleutel overdracht gaat via Dhr Guido Moonen contact gegevens zijn beschikbaar via verhuur administratie.

Nederlands:

Scout Rock