Aanvraag reservering

• Wij verhuren ons blokhut/gebouw niet aan particulieren of studentengroepen. Wij verwijzen je dan door naar camping/kampeerboerderij in ons dorp.
  • Als U akkoord gaat met het Gebruikersreglement.
  • Als U een optie hebt graag binnen 10 dagen opsturen anders vervalt de optie.
  • Kunt U Hier klikken, dit formulier uitprinten, invullen en ondertekend retourneren per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via postadres Verhuuradministratie 5175AZ 67 Loon op Zand
  • Als de reservering geaccepteerd wordt krijgt U een getekend exemplaar retour pas dan zal de reservering definitief zijn.
  • Bij verliesproxysleutel zal €50,- in rekening worden gebracht.
  • Sleutel overdracht gaat via Dhr Moonen nr beschikbaar via verhuur administratie.

• 12 januari Nieuwjaars borrel, aanvang 19:00

En ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !