Aanvraag reservering

• Wij verhuren ons blokhut/gebouw niet aan particulieren of studentengroepen. Wij verwijzen dan graag door naar campings en kampeerboerderijen in ons dorp.
  • Als u een huur optie hebt graag binnen 10 dagen getekend contract terug sturen of afspraken maken met verhuur coördinatoren anders vervalt de optie en komt datum vrij voor weder verhuur.
  • Verzoek om voor huuraanvraag ons gebruikersregelement door te nemen en hiermee akkoord te gaan klik op link voor ons gebruikersreglement.
  • Als de reservering geaccepteerd wordt krijgt U een getekend exemplaar retour pas dan zal de reservering definitief zijn.
  • Sleutel overdracht gaat via Dhr Guido Moonen contact gegevens zijn beschikbaar via verhuur administratie.

Corona update

Wat betreft het Corona virus volgt Scouting PSG het advies en de richtlijnen van RIVM en Scouting Nederland.

Meer informatie hierover is te vinden via onderstaande link.

Corona vragen en updates

Dit betekent voor de opkomsten en evenementen van onze vereniging het volgende:

Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen in Noord-Brabant om de opkomsten en kampen in het weekend van13/14/15 maart niet door te laten gaan.

Hiermee volgt Scouting het advies van de veiligheidsregio Brabant om het aantal sociale contacten gedurende een week te beperken.

Begin volgende week wordt opnieuw gekeken naar de situatie en zullen de groepen en regio’s in Noord-Brabant opnieuw geïnformeerd worden.

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2020/2021

• 15 febr. opruimen feestverlichting
  • 7 maart Pastoor Simonsdag
  • 7 maart iScout