Beschikbaarheid 't Klokhuis

Nederlands:

Wij verhuren ons blokhut/gebouw niet aan particulieren en/of studentengroepen.

Wij verwijzen je dan door naar camping/kampeerboerderij in ons dorp.

De prijs voor de huur van onze blokhut + Buitenterrein is € 5,25 p.p. per nacht (minimaal € 100,- per nacht) .

Niet scouting groepen € 6,25 (minimaal € 100,- per nacht)

Kampvuurkuil is beschikbaar, tenzij er stookverbod is opgelegd door gemeente i.v.m. extreme droogte.

Als huurder moet je wel zelf stookhout meebrengen.

Wanneer zijn welke ruimten bezet

• De Stam draait in hun lokaal op zaterdagavond (deze word niet verhuurd)
  • Scoutslokaal op zaterdag tussen 12:30 en 16.00 uur bezet.
  • Welpenlokaal op zaterdag tussen 09:00 t/m 11:30 uur bezet.
  • Explorer & Pivo lokaal op vrijdag tussen 18:30 en 21:30 uur bezet.
  • Staflokaal kan gebruikt worden voor opslag.

Beverlokaal is permanent bezet en kan niet worden gehuurd, deze huurder heeft toegang tot deze ruimte en toiletten + verkeersruimten en keuken.

U kunt de hierboven genoemde lokalen op de genoemde tijden niet gebruiken en u dient deze en de keuken op tijd opgeruimd te hebben.