Beschikbaarheid 't Klokhuis

• Wij verhuren ons blokhut/gebouw niet aan particulieren of studentengroepen.
  • Wij verwijzen je dan door naar camping/kampeerboerderij in ons dorp.
  • De prijs voor ons blokhut + Buitenterrein is €5,25 p.p. per nacht (minimaal €100,- per nacht) .
  • Niet scouting groepen €6,25 (minimaal €100,- per nach
  • Kampvuurkuil is beschikbaar, je moet wel zelf hout meebrengen.
  • De Stam draait in hun lokaal op zaterdagavond (deze word niet verhuurd)
  • Beverlokaal  op vrijdag tussen 18:30 en 21:30uur bezet.
  • Scoutslokaal op zaredag tussen 12:30 en 16.00 uur bezet.
  • Welpenlokaal op zaterdag tussen 09:00 t/m 11:30uur bezet.
  • Staflokaal kan gebruikt worden voor opslag.
  • U kunt de lokalen op de genoemde niet gebruiken en u dient deze en de keuken op tijd opgeruimd te hebben.
  • Het Explorer & Pivo(R&S  lokaal is doorlopend verhuurd. Deze huurder heeft toegang tot deze ruimte en toiletten + verkeersruimten en keuken.

• 12 januari Nieuwjaars borrel, aanvang 19:00

En ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !