scoutrock 2

Op zaterdag 14 september 2019 is het zo ver dan vieren we het 25 jarig bestaan van Scouting Pastoor Simonsgroep met een spetterend muziekfeest Scout Rock 2019

We hebben live optredens van onderstaande fantastische bands en de pauze worden opgevuld met veel gezelligheid en goede muziek van

freds02b 01

Evenement is een besloten feest voor genodigden op onderstaande locatie

Scouting PSG

Klokkenlaan 44

5175NV Loon op Zand

Het is mogelijk voor genodigden om na het feest te overnachten bij de Scouts Rock camping, kosten bedragen € 3,50 en dit is inclusief een heerlijk ontbijt 's ochtends met sublieme verse koffie.

Je moet wel zelf zorgen voor een tent de rest doen wij.

Reserveren voor de Scout Rock camping is wel gewenst stuur voor 7 september een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan ben je gegarandeerd van een plaatsje.

Vermeld even duidelijk het aantal personen en van welke scoutinggroep je bent.

tent

Tijden zat. 14-09-2019

Camping open  18:00

Feesttent open 19:30

Aanvang feest   20:00

Tijden zon. 15-09-2019

Ontbijt    9:00 tot 10:00

Sluiting camping 12:00

Coverband 100% katoen

Een coverband die rock met een grote R speelt! Een greep uit het repertoire: Status Quo, Rolling stones, Deep Purple en Herman Brood, maar ook Robbie Williams,The scene of Kim Wilde. Metallica en Rage against the machine worden net zo makkelijk afgewisseld met Blof, De Dijk, Golden Earring of Abba.

katoen logo

katoen promo psg

Damage Control

Damage Control is een vijfkoppige rock coverband uit Waalwijk, Noord Brabant bestaande uit zangeres en frontwoman Dorien, lead gitarist Hidde, rhythm gitarist Noah, drummer Joris en last but not least bassist Rens. In twee sets van drie kwartier speelt de energieke band verschillende nummers uit hun brede rock repetoire. Van alles van de Gouwe Ouwe klassiekers tot de nieuwste scheurende gitaarpartijen passeren de revue. Van Black Sabbath tot Foo Fighters, van Nothing But Thieves tot The Police en nog veel meer! Niks is te gek voor de jonge band: er is voor ieder wat wils en je zingt ze allemaal mee. Gewoon, omdat je eigenlijk niet meer stil kan blijven.

Aan een gebrek aan 💥 zal het in ieder geval niet liggen !

damage control logo

damage control