Explorers

Tweeluik explorers RGB

Explorers zijn jongens en meisjes van 14 tot 18 jaar, zij hebben geen thema waarin ze zich begeven (zoals bevers en welpen).

Explorers hebben de mogelijkheid om de bij de Scouts opgedane kennis verder uit te werken.

Hierdoor ligt de nadruk dan ook meer op het zelfstandig uitwerken van programma’s.

Er is vrijheid en inspraak in de activiteiten die men wil doen. Explorers zijn binnen scouting te herkennen aan de oranje/rode blouses die gedragen worden.

Elke vrijdagavond komen de Explorers bijeen in de blokhut.

Oliebollen Actie

Op 31 december worden ze weer gebakken onze overheerlijke oliebollen.

Klik op onderstaande afbeelding voor de digitale bestellijst.

oliebollen

PSG tekst

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2017/2018

• 23 december PSG kerstlunch
  • 31 december Oliebollen actie
  • Nieuwjaarsborrel 13 januari 2018

En ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !