Scouts Logo

Ben je tussen de 11 en 15 jaar dan ben je welkom bij ons als scout. Wij zijn een actieve groep die redelijk veel zelfstandig doen. Wat doen we dan zoal? Eigenlijk teveel om op te noemen, maar we zullen een paar voorbeelden geven. We bouwen torens, keukens en andere dingen, we leren goed te zagen, hakken en hoe goed om te gaan met onze natuur.

We koken op ons zelf gemaakte kampvuur, gaan op kamp (zowel zomerkamp als weekend), zijn bezig met tochten en routes, we hebben af en toe een dropping of greppeltocht. En als jullie zelf nog ideeën hebben zijn deze natuurlijk ook welkom want programma's maken we samen.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan langs je mag drie keer GRATIS meedraaien, dus wat houdt je tegen !

We draaien op zaterdagen van 13.30 tot 16:00.

Scouts leiding:

Nick Hoezen (teamleider)

Bart vd Klugt

Etienne LeRutte

Linda Hoezen

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2016/2017.

• 16 sept Scoutingloterij deur aan deur verkoop
  • 17 sept Loon Presenteert
  • 20 t/m 22 okt. JOTA/JOTI

En ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !