Bever Logo

Bij de bevers mag je lid worden als je 5 jaar oud bent.

Wij spelen graag buiten, in het bos of op het grote veld voor het gebouw.

Maar we gaan ook knutselen, lopen speurtochten of leren hoe we knopen kunnen leggen.

De bevers maken graag een uitstapje bijvoorbeeld naar de duinen, het maisdoolhof of een leuke speeltuin.

We gaan ongeveer 2 keer per jaar een weekendje weg, waarvan we altijd een keer in ons eigen gebouw slapen en proberen om een keer in een ander gebouw te slapen.

Ook gaan we op zomerkamp, vaak gezellig samen met de welpen.

Wil je een keer komen kijken? Dat kan!

Je mag zelfs 3 keer gratis komen kijken voordat je besluit of je lid wil worden.

De bevers draaien op dit moment samen met de welpen omdat er maar weinig bevers zijn, komen er meer bevers dan zullen we weer zelf een groep vormen.

Bever/Welpen leiding

Iris Marcelissen

Marielle Mandemakers

Robin Zijlmans

Svenja Marcelissen

De volgende groepsactiviteiten staan gepland voor seizoen 2016/2017.

• 16 sept Scoutingloterij deur aan deur verkoop
  • 17 sept Loon Presenteert
  • 20 t/m 22 okt. JOTA/JOTI

En ervaar en beleef het gevoel van Scouting, durf jij de uitdaging aan !